Min side Kundeservice Bli medlem

Den solbergske staten

noen fagkritiske vurderinger om nyliberalismens makt i Norge : en essaysamling

Professor Noralv Veggeland har samlet ni av Norges mest respekterte samfunnsforskere for å skrive fagkritiske essays om virkningene av Solberg-regjeringenes politikk. Selv skriver Noralv Veggeland i forordet: "Vi lever i en velferdsstat der skatte- og velferdsordninger gjennom etterkrigstiden var ment å ga en sosialt og geografisk utjevnende effekt. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Professor Noralv Veggeland har samlet ni av Norges mest respekterte samfunnsforskere for å skrive fagkritiske essays om virkningene av Solberg-regjeringenes politikk. Selv skriver Noralv Veggeland i forordet: "Vi lever i en velferdsstat der skatte- og velferdsordninger gjennom etterkrigstiden var ment å ga en sosialt og geografisk utjevnende effekt. Nå ser vi i Norge en motsatt tendens under Solbergregjeringene, en økende økonomisk ulikhet."
Forfatterne er Stein Reegård, Jarle Trondal, Ole Gunnar Austvik, Bjørg Marit Andersen, Per Kristian Mydske, Per Halvor Vale, Torill Nyseth, Helene Bank og Dag O. Hessen. Temaene de skriver om er EUs Statsstøtteregel, den solbergske staten som reformstat, norsk energipolitikk, konsekvenser av helseforetaksreformen, regional styring. norsk landbrukspolitikk, New Public Management, miljøkrisa og Coronapandemien.

Detaljer

Forlag
Svein Sandnes bokforlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
405
ISBN
9788292945650
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Den solbergske staten
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den solbergske staten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

EØS-rett

Halvard Haukeland Fredriksen
Innbundet 
739,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv