Karriereveiledning

Karriereveiledere har som mål å hjelpe veiledningssøkende med å ta gode valg i forhold til utdanning, arbeidsliv, jobbsøking og karriere. Denne boka tar utgangspunkt i selve veiledningssamtalen og forklarer hva karriereveiledning er, hvorfor man driver med det og hvordan man gjør det. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Karriereveiledere har som mål å hjelpe veiledningssøkende med å ta gode valg i forhold til utdanning, arbeidsliv, jobbsøking og karriere. Denne boka tar utgangspunkt i selve veiledningssamtalen og forklarer hva karriereveiledning er, hvorfor man driver med det og hvordan man gjør det.
Boka gir innsikt i grunnleggende problemstillinger knyttet til karriereveiledning, slik som etiske vurderinger, kvalitet og kompetanse samt forholdet mellom teori og praksis. Forfatterne diskuterer utfordringer knyttet til karriereveiledning på ulike konkrete arenaer, blant annet i skolen, i høyere utdanning, i møte med voksne og internt i organisasjoner. Boka inviterer også til faglig refleksjon og debatt omkring karriereveiledning.

En praktisk og nyttig bok for alle som jobber med karriereveiledning og andre former for veiledning. Også studenter, praktikere, ledere og teoretikere på feltet kan få ny innsikt og inspirasjon fra boka.

Som et av Norges eldste og største karrieresentre, har Karrieresenteret ved Universitetet i Oslo redigert og levert bidrag til boka. Redaktørene Tonje Foosnæs Gravås og Ingjerd Espolin Gaarder har lang fartstid som veiledere ved senteret, og er nå ansatt i VOX, Nasjonal enhet for karriereveiledning.

De øvrige bidragsyterne er Kjersti Isachsen, Anders Lovén, Anne- Britt Markman, Monika Nerland, Tord Reine, Karianne Nyheim Stray, Heidi Sønstebø og Tone Vassbotn.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
196
ISBN
9788215014043
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Karriereveiledning
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karriereveiledning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
689,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv