Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Veiledningsmetodikk

en håndbok i praktisk veiledningsarbeid

Veiledningsmetodikk 2. utgave er en metodebok i veiledningspedagogikk. Den presenterer en rekke metodiske og strategiske framgangsmåter som er av betydning for å få til en god og effektiv kommunikasjon i veiledningsarbeidet. Les mer

499,-
Spiral
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Veiledningsmetodikk 2. utgave er en metodebok i veiledningspedagogikk. Den presenterer en rekke metodiske og strategiske framgangsmåter som er av betydning for å få til en god og effektiv kommunikasjon i veiledningsarbeidet. Boken er utformet som en alfabetisk oppslagsbok med praktiske og instruktive råd. Den kan brukes i ulike sammenhenger hvor målet er å utvikle praktisk veiledningskompetanse. Målet med boken er å bidra til å utvide det veiledningspedagogiske repertoaret og skape betingelser for god veiledning.

Boken er skrevet for personer som har eller skal ha veiledningsoppgaver i yrkes- og utdanningssammenheng, og den henvender seg til veiledere, mentorer, coacher, rådgivere, praksisveiledere, instruktører, sosialarbeidere, terapeuter, trenere og ledere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
Sider
192
ISBN
9788202697235
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veiledningsmetodikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Team

Kjell B. Hjertø
Paperback 
689,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv