Min side Kundeservice Bli medlem

Hemsedal

toppturkart

I Hemsedal møter vestlandsnatur østlandsklima. Det skivennlige terrenget har lokket vinterturister i godt over 100 år. Her finner du milevis med langrennsløyper, flott høyfjellsterreng for fjellskiturer, et av Skandinavias beste alpinanlegg og snøsikre toppturfjell. Les mer

319,-
Falset
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I Hemsedal møter vestlandsnatur østlandsklima. Det skivennlige terrenget har lokket vinterturister i godt over 100 år. Her finner du milevis med langrennsløyper, flott høyfjellsterreng for fjellskiturer, et av Skandinavias beste alpinanlegg og snøsikre toppturfjell. Toppturene spenner fra noen av de mest populære i landet til brattkjøring for de spesielt interesserte.

Dette unike kartet tar utgangspunkt i ruter som er grundig beskrevet i guideboka Toppturer i Hemsedal av Jørgen Aamot. Kartet vil i kombinasjon med boka gi et solid bidrag til planlegging og gjennomføring av din neste topptur i Hemsedal.

På 42 ulike topper finner du over 100 ruteforslag samt inntegna rute for tredagersturen Hemsedalsruta. Alle rutene i kartet er terrengklassifisert, noe som gjør det enklere å velge tur etter vær- og føreforhold, ferdigheter og ambisjonsnivå.

Kartet har også avmerket anbefalte parkeringsplasser. Vis hensyn når du parkerer.

Alle rutene på kartet har sitt unike nummer bestående av tre tall som refererer til fyldige beskrivelser i boka Toppturer i Hemsedal. Det første angir område, det andre fjellet og det tredje rutealternativet. Fjella i Hemsedal er delt inn i 4 områder. Hemsedal øst, Hemsedal sentrum, Hemsedalsfjellet og Grøndalen.

I tillegg til toppturene på ski viser kartet vei til mange andre opplevelser og aktiviteter for enhver smak. For eksempel sommer- og vinterklatring, turstier, fjellskiløyper, fine badeplasser, turstier, langrennsløyper, utsiktspunkt og mye mer.

Bruk kartet for å finne frem til ditt neste eventyr i Hemsedal, uavhengig av årstid.

Detaljer

Forlag
Fri flyt
Innbinding
Falset
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
ISBN
9788293090984
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hemsedal
Format
27 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv