BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Cheese-It parmesankvern

289,-
Utsolgt

Et magisk supplement i kjøkkenskapet! Denne parmesankvernen i grå gjør din italienske aften med vennegjengen til en drøm. Endelig kan du finne fram den deilige parmesanosten og rive i vei uten å drukne kjøkkenet i seige osterester. Denne maskinen, med lokk, er effektiv, stilren og hygienisk. Nå er det nemlig slutt på opprevede fingre og søl på benken. Ved å dreie på toppen av kvernen kan du rive så mye parmesan du bare ønsker. Kvernen kan brukes som oppbevaringsboks i kjøleskapet og gjør at osten holder seg fersk mye lenger. Genialt, tenker du, kanskje? Du har faktisk rett.

Buon appetito!
Måler 15,7 cm.

Nr: 8095027

Medlemmers vurdering

A
Anne Grete Restad – 08.12.2018

– Jeg er ikke fornøyd med kvernen. Det er så tungt å vri rundt at jeg må gi den videre til jr. som er sterkere i klypa.

V
Vaar – 23.05.2017

– Toppen skrues på mot sola og så er man i gang ! Denne gir et perfekt pamesandryss helt uten søl. Gjestene vil ham maken, så dette er et godt gavetips! ;-)

E
Eva Braseth (pensj. lærer med bl.a. matstellfag) – 03.04.2017

– Jeg fikk den tilsendt og prøvde på alle mulige måter å få den til å virke, men nei - det gikk ikke! Og det skulle ikke trenges 'mannskraft' for å få det til? Innenfor lokket stod hvilke veier som skulle dreies, men jeg fikk ikke åpnet den. For skulle man rive ost, måtte man få osten UT av kverna. Til alt hell prøvde jeg ikke med ostebiter i. Altså er den returnert.

Flere produkter fra rig-tig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv