Meny

Foodie vannkoker 1 l sort

rig-tig

Rask og stilig vannkoker. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
599,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 599,-


Leveringstid: Ikke i salg

Denne elegante vannkokeren er ledningsfri og har høy yteevne, slik at vannet koker raskt. Vannkokeren slår seg automatisk av etter bruk og det avtakbare kalkfilteret sikrer mot tørrkoking.

Den nye FOODIE-serien fra RIG-TIG består av elektriske apparater til daglig bruk, med et funksjonelt og brukervennlig design. Formspråket er inspirert av 50-tallet og har myke former og matte overflater. De kompakte størrelsene gjør apparatene anvendelige, da de tar liten plass på kjøkkenbenken. Midt i blinken, enten du har et lite kjøkken, eller fulle kjøkkenskap. De stilige produktene får gjerne stå fremme mellom bruk!

RIG-TIG er et prisbelønt merke, bestående av kjøkkenutstyr som har en perfekt harmoni mellom form og funksjon. RIG-TIG har fire fokusområder; funksjonalitet, form, miljømessig påvirkning og et overkommelig prisnivå. Fire gode grunner til å velge et produkt fra RIG-TIG!

Design: UNIT 10
Materiale: plast og rustfritt stål
Mål: 20,4 x 13,3 x 22,4 cm

Elektrisk og elektronisk avfall er produkter som går på strøm eller batteri skal ikke kastes, men leveres til nærmeste gjenvinningsstasjon eller butikk som selger elektriske produkter.
Du kan også levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.
Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo