Meny
 

Gryteklut stripete beige/hvit

Lexington

Stor, lekker og praktisk gryteklut fra Lexington. 

 

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
198,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 198,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Jacquardstripete gryteklut i 100 % Oxford-bomull med klassisk Lexington-design som er praktisk og stilig når du lager mat. Med en smart flapp som gir godt grep og hempe til oppheng. En super vertskapsgave!

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull

Fakta