Meny

Kjøkkenhåndkle beige/mørkgrå 50x40

Lexington

Stilrent kjøkkenhåndkle i Lexingtons typiske stil.

 

Les mer
Vår pris
195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 195,-


Leveringstid: Ikke i salg

Enkel eleganse kan man kalle Lexingtons uttrykk. Dette klassiske kjøkkenhåndkledet har rene linjer og tidløse farger som passer i de aller fleste hjem. Bomullshåndkledet ser stilig ut der det henger, samtidig som det får jobben gjort når det gjelder. En super vertskapsgave neste gang du skal bort på middag!

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x70 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.