Meny
 
Olivenolje Vermiglio - 
      Brera food
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Olivenolje Vermiglio

Brera food

Fantastisk kvalitetsolje fra Italia. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
215,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 215,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Extra virgin olivenolje fra Frantoio D’Orazio kommer fra den perfekte balanse av olivensortene Olivastro, Cima di Mola, Leccino, Coratina, Cima di Melfi, Picholine, Simona og Nociara.

Dette er en middels fruktig olje med et hint av gress og artisjokk. Denne olivenoljen har den karakteristiske pikante ettersmaken som kjennetegner kvalitetsolje fra Puglia.

Kommer i metallflaske med lekkert design. Alle flaskene inneholder samme type olje. Flaskenes design er inspirert av kjøkkenfliser fra Middelhavet.

Produsent: D'Orazio S.r.l. - Frantoio D'Ora

Midt i hjertet av Puglia i Sør-Italia, hvor oliven har blitt dyrket i hundrevis av år, ligger familiebedriften Frantoio d´Orazio. Gjennom tre generasjoner har de dyrket og høstet oliven med lidenskap og entusiasme. Høstingen foregår på gamlemåten for hånd med kost, før kaldpressing og tapping. Frantoio d´Orazio produserer både multicultivar som er en blanding av olivensortene Olivastro, Cima di Mola, Leccino, Cima di Melfi, Picholine, Nociara og Simona, og den eksepsjonelle monocultivar Simone. Begge typer er elsket av stjernekokker så vel som matglade amatørkokker i de tusen hjem.

Volum: 500 ml

FAKTA
Vermiglio
Nr: 8153264
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger