Meny
 

Sharp santokukniv 30 cm

RIG-TIG by Stelton

Ergonomisk utformet japansk kokkekniv i rustfritt stål. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
449,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 449,-


Leveringstid: Ikke i salg

En god kniv er uunnværlige til de aller fleste måltider. Funksjonalitet, ergonomi og lettvekt er fusjonert i den elegante knivserien Sharp, som passer inn på ethvert kjøkken. Sebastian Holmbäck har skapt denne knivserien i japansk stål av høy kvalitet som gir en fantastisk skjæreopplevelse. Knivene er enkle i bruk, enkle å rengjøre og har et ergonomisk utformet håndtak som gir et godt grep. Santokukniven har luftlommer som forhindrer vakuum og gjør at det du skjærer slipper lettere fra knivbladet.

Kniver bør alltid oppbevares i en knivblokk eller på en knivmagnet for å unngå riper. Knivene tåler ikke oppvaskmaskin. Vaskes for hånd, med såpe og varmt vann. Bør slipes av en profesjonell eller med et verktøy beregnet for knivsliping.

RIG-TIG er et prisbelønt merke, bestående av kjøkkenutstyr som har en perfekt harmoni mellom form og funksjon. RIG-TIG har fire fokusområder; funksjonalitet, form, miljømessig påvirkning og et overkommelig prisnivå. Fire gode grunner til å velge et produkt fra RIG-TIG! Et supert gavetips!

Materiale: rustfritt stål
Mål: 1,8 x 30 x 4 cm
Design: Sebastian Holmbäck

FAKTA
Santokukniv
Nr: 8141363
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger