Meny
 

Bordløper i resirkulert bomull blå/hvit

Lexington

Lekker løper med striper i blått og hvitt

Les mer
Vår pris
636,-
Spar
159,-

Førpris: 795,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 636,-
Spar: 159,-

Førpris: 795,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

En løper er midt i blinken om du ikke ønsker å styre med vasking og stryking av en stor duk, men likevel vil pynte opp spisebordet litt! Blå og hvite striper er typisk for sommeren, og gir oss assosiasjoner til saltvann, svaberg og båtturer. Hva med å ta med denne lekre løperen på neste utendørs lunsj eller piknik? Pakk med nistepakker, kald drikke og en kurv med jordbær – og nyt!

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % resirkulert bomull
Mål: 50x250 cm

Anbefalt vasket på 40 grader.

Fakta