Meny

Bambull Switch genser dame grå/rosa str XL

Tufte

Favorittullundertøyet til dame fra Tufte - i vendbar versjon!

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
399,-
Spar
400,-

Førpris: 799,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 399,-
Spar: 400,-

Førpris: 799,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Her får du den herlige komforten fra Tuftes tolags Bambull® ullundertøy men i en versjon som er sydd slik at den fint kan brukes på begge sider. Ullsiden er markert med en liten sau - trenger du ekstra varme kan du vende plagget slik at du får ullen mot kroppen. To i en!

Bambull® Switch-plaggene fra Tufte er perfekt til alle typer utendørsaktiviteter; gåturer, skiturer, sykkelturer eller annet. Bruk siden med bambusviskose mot huden når du setter i gang, tar du pause og blir kald - ja da vrenger du ullsiden inn. Denne ulltrøya passer utmerket som innerste lag dersom du kler deg lag-på-lag. Ta på et varmt mellomlag og et vindtett ytterlag så er du klar for å møte elementene.

Plagget er kategorisert som varmere enn klassiske Bambull®, dette er på grunn av muligheten til å vende plagget og få merinoull inntil hud som vil gi enda høyere grad av varme. Har du svært sensitiv hud kan ullsiden av plagget klø. Bamull® Switch er derfor ikke garantert kløfritt. Denne garantien gjelder kun klassisk versjon av Bambull®.

Alle Tuftes Bambull®-plagg er Oeko-tex® 100 sertifisert.

Materiale: 47 % merinoull, 41 % bambusviskose, 12 % nylon og elastan

Se Bambull Switch longs dame

FAKTA
Størrelse: XL
Nr: 8191050
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger