Meny

Genser bambull herre blå str XL

Tufte

Varm og praktisk ullgenser.

Les mer
Vår pris
699,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 699,-


Leveringstid: Ikke i salg

Tuftes Bambull® Crew Neck til herre, er et multifunksjonelt plagg som passer for en aktiv utendørs livsstil, men er like perfekt som et indre lag for kjølige dager på kontoret eller hjemme.

Bambull® produktene fra Tufte har en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. En kløfri trøye til herre, rett og slett! Sydd slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også du med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren. Dersom du skal kle deg lag-på-lag er denne trøya perfekt som innerste lag. Ettersom det er bambusviskose nærmest kroppen så er plagget i utgangspunktet ikke beregnet for de aller kaldeste dagene, vi har derimot en løsning på det. Ullen er så fin at du fint kan jukse og bruke trøya på vrangen. Det er også et godt tips om du tar pause underveis på turen og begynner å bli kald.

Vedlikeholdsråd: Maskinvask ullprogram 30°C, ikke tørk i tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.
Materiale: 47 % merinoull, 40,6 % bambusviskose, 12,4 % nylon og elastan 
Størrelse: XL