Meny

Genser Valentina lysegrønn str XS

Lexington

Klassisk genser fra Lexington.

Les mer
Finnes i disse størrelsene

Fin genser laget i en blanding av viskose og merinoull. Genseren har rund hals, glattstrikk og med Lexingtons kjente flaggetikett i sidesømmen.

Håndvask anbefales.

Materiale: 35 % viskose, 30 % merinoull, 35 % polyamid

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

  

FAKTA
Størrelse: XS
Nr: 8196389
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger