Meny

Nattkjole Viola Grå str S

Lexington

Sov godt i denne myke og delikate nattkjolen! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
995,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 50 bonuskroner!

Vår pris: 995,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 50 bonuskroner!

Mer om produktet

Få en god natts søvn i denne stilrene, men selvfølgelig silkemyke nattkjolen! Lexington leverer alltid nattøy av høy kvalitet, og denne nattkjolen er intet unntak. Den har en rett fasong som faller pent over kroppen og er såpass elegant at du (nesten) kan gå ut og hente avisen i den.

Årets julekolleksjon fra Lexington er har tatt utgangspunkt i klassiske julefarger, som rødt, hvitt og grønt, men puttet dem i myke og sarte behagelige omgivelser. Valgene du tar i dag blir morgendagens tradisjoner. Bruk førjulstiden til å pynte, lage og spise god mat sammen med de som betyr noe for deg!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % lyocell

Fakta