Meny
 

Semskede espadrillos str 41

Lexington

Ønsk sol og sommer velkommen i et par lekre espadrillos! Les mer
Finnes i disse størrelsene

Mer om produktet

Ingen andre sko sier mer sommer enn lyse og lekre espadrillos. De tøffe og samtidig søte skoene med myk såle passer like godt til jeans, som til sommerkjole eller en tunika på stranda. Lexingtons espadrillos i ruskinn er laget i Portugal og har trådetaljer på yttersålen og bånd med sjarmerende fiskebeinsmønster rundt kantene inni.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Skoene er normale i størrelsen. Det semskede skinnet vil utvides noe.

Fakta