Meny
 

Skjerf multi rutete beige/blå

Lexington

Klassiske Lexington-skjerf.

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
795,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 795,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Vær miljøvennlig uten å ofre stilen. Skjerfet er ved av en blanding av resirkulert ull og ny ull. Dette resirkulerte ullblandingsskjerfet kommer en rekke flotte farger, er mykt å ta på og har twillvevde frynsete kanter. Lexington-flaggetikett preger forsiden.

Materiale: 30 % resirkulert ull, 70 % ny ull
Mål: 37 x 190 cm

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

  

Fakta