Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Death on the Nile

«

“The construction is flawless.”
Daily Mail

“Must be read twice, once for enjoyment and once to see how the wheels go round.” The Times

“The main alibi is of the first brilliance … the descriptive work hits, as it were, the Nile on the head.” Observer

“A peach of a case for Poirot. I take my hat off to the author for as ingenious an alibi as can well be imagined.” Sunday Times

»

Agatha Christie's most exotic murder mystery in a sumptuous hardback Special Edition.The tranquillity of a cruise along the Nile is shattered by the discovery that Linnet Ridgeway has been shot through the head. Les mer

218,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Agatha Christie's most exotic murder mystery in a sumptuous hardback Special Edition.The tranquillity of a cruise along the Nile is shattered by the discovery that Linnet Ridgeway has been shot through the head. She was young, stylish and beautiful, a girl who had everything - until she lost her life.


Hercule Poirot recalls an earlier outburst by a fellow passenger: 'I'd like to put my dear little pistol against her head and just press the trigger.' Yet in this exotic setting nothing is ever quite what it seems...

Medlemsvurdering:
Linnet og Simon Doyle har nettopp giftet seg og feirer begivenheten med å dra til Egypt på sin bryllupsreise. Ekteparet går ombord i en båt som skal frakte dem og en del andre gjester på et cruise nedover elva Nilen. Det blir en rolig ferd, men da natten senker seg, skjer det et mord. Når passasjerene våkner neste dag, finner de Linnet myrdet. På veggen ved den døde er det skrevet en bokstav "J". Hvem kan ha myrdet Linnet, og vil Hercule Poirot finne morderen? Vil noen andre bli rammet av samme skjebne som Linnet? En veldig spennende klassiker fra Agatha Christie!

Mr Brush

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
ISBN
9780008386825
Utgivelsesår
2020
Format
22 x 14 cm

Om forfatteren

Agatha Christie was born in Torquay in 1890 and became, quite simply, the best-selling novelist in history. Her first novel, The Mysterious Affair at Styles, written towards the end of the First World War, introduced us to Hercule Poirot, who was to become the most popular detective in crime fiction since Sherlock Holmes. She is known throughout the world as the Queen of Crime. Her books have sold over a billion copies in the English language and another billion in over 100 foreign countries. She is the author of 80 crime novels and short story collections, 19 plays, and six novels under the name of Mary Westmacott.

Anmeldelser

«

“The construction is flawless.”
Daily Mail

“Must be read twice, once for enjoyment and once to see how the wheels go round.” The Times

“The main alibi is of the first brilliance … the descriptive work hits, as it were, the Nile on the head.” Observer

“A peach of a case for Poirot. I take my hat off to the author for as ingenious an alibi as can well be imagined.” Sunday Times

»

Medlemmers vurdering

M
Mr Brush – 07.03.2010

– Linnet og Simon Doyle har nettopp giftet seg og feirer begivenheten med å dra til Egypt på sin bryllupsreise. Ekteparet går ombord i en båt som skal frakte dem og en del andre gjester på et cruise nedover elva Nilen. Det blir en rolig ferd, men da natten senker seg, skjer det et mord. Når passasjerene våkner neste dag, finner de Linnet myrdet. På veggen ved den døde er det skrevet en bokstav "J". Hvem kan ha myrdet Linnet, og vil Hercule Poirot finne morderen? Vil noen andre bli rammet av samme skjebne som Linnet? En veldig spennende klassiker fra Agatha Christie!

B
Betta – 16.04.2006

– Poirot er i Egypt. Han reiser med båt nedover Nilen. Et nygift ektepar blir forfulgt av den nygifte mannens ekskjæreste, Jakie. Plutselig blir den nygifte fruen myrdet med et skudd i hodet og det er skrevet en J på veggen i blod. Tidliger på kvelden skjøt Jackie sin ekskjæreste i benet med en liten pistol, så begge har godt albi. Hercule Poirot syntes det er noe merkelig med saken. De små grå hjernecellene hans begynner å jobbe... Etter å ha lest denne boka begynner jeg å tvile på om "Ti små negerbarn" er Christies beste bok. Jeg har etter lang tids tenking funnet ut at "Mord på Nilen" virkelig er den beste... Les den eller dere kommer til å angre den dagen dere får vite hva dere gikk glipp av...

b
bokormen – 18.09.2005

– Den lille belgiske detektiven Hercule Poirot har trukket seg tilbake fra aktivt arbeid, og får tiden til å gå med å feriere i Egypt. Om bord på en liten Nil-damper møter han en rekke mennesker fra den engelske og amerikanske sosietet, og det tar ikke lang tid før han aner at noe uhellssvangert er i ferd med å skje. Misstemningen ligger tett i luften, og så skjer det et mord. 'Death on the Nile' er en underholdende og morsom krimgåte, intelligent skrevet og med spennende intrige. Den gir virkelig trim til hjernecellene samtidig som den er morsom å lese. Anbefales.

E
EgilO – 30.08.2005

– I sedvanlig stil inneholder denne Agatha Christie krim-romanen overklasse, misunnelig middelklasse, begjær, og ikke minst den ytterst nysgjerrig lytteren Hercule Poirot. Linnet Ridgway stjeler kjæresten fra sin venninne, de gifter seg, og cruiser ned Nilen på bryllupsreisen, med den hevngjerrige venninnen i hælene. Med på turen følger blant andre en slu advokat, en såpeforfatter og sin oppofrende datter, en tysk lege og ikke minst Hercule Poirot. Så blir Linnet funnet død, Poirot må løse saken. Historien er episk plassert i koloni Egypt på Nilen i vakre omgivelser, og er en god Agatha Christie krim, ikke minst med hennes kjennetegn, illusjonen, bedraget og begjæret.

M
Momma – 30.05.2005

– Jeg har alltid ment at du har lest alt av Christie hvis du har lest en bok, og denne boka er ikke akkurat unntaket som bekrefter reglen. I denne boka skjer akkurat det samme som i alle de andre, og gåten er akkurat like avansert som i alle de andre. Allikevel betyr ikke det at boka er dårlig, for det er jo ganske spennende å lese den da.. Allikevel syntes jeg ikke at boka fortjener noen høyere karakter enn 4, fordi jeg syntes at svaret på gåten var litt for tåpelig. Allikevel syntes jeg at boka var verdt å ha lest i og med at Poirot er hovedpersonen, men det er ikke noe annet enn han som gir boka stil!

O
Oswald – 21.10.2004

– Hercule Poirot er på ferie. På båten han reiser med er et nokså lykkelig par, men de blir forfulgt av den tidligere kjæresten til mannen, og hun er virkelig sjalu. Poirot tror det bare er harmløs sjalusi, men blir redd da han ser at hun har pistol. En dag blir den lykkelige kvinnen drept. Saken høres lett ut, men det har seg nå sånn at den mest sannsynlige morderen har beinhardt alibi. Hercule får en knall vanskelig sak. Jeg er vandt med at Agatha Christie bøkene er ganske spennende, men denne er helt overveldende. Saken er langt opp sånn at man kan følge litt mer med enn før, og dessuten prøve å løse saken underveis. Personlig klarte jeg ikke løse den, men tviler ikke på at noen litt glupere kan klare det. Boka er helt klart den beste Hercule Poirot boka jeg har lest hittil. Ingen tvil om at dette er et godt kjøp!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Death on the Nile:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Later

Stephen King
Paperback 
131,-
 

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
363,- 399,-
 

Quarry

Max Allan Collins
Paperback 
116,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv