Det gule rom

En sen kveld bli en vakker og ettertraktet kvinne forsøkt drept. Et pistolskudd lyder i natten, og hennes far hører desperate rop om hjelp inne fra Det gule rommet. Da hennes far endelig bryter døren opp, er overfallsmannen forsvunnet. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En sen kveld bli en vakker og ettertraktet kvinne forsøkt drept. Et pistolskudd lyder i natten, og hennes far hører desperate rop om hjelp inne fra Det gule rommet. Da hennes far endelig bryter døren opp, er overfallsmannen forsvunnet.

Men Det gule rommet var hermetisk lukket. Døren var låst og vinduene stengt - det fantes simpelthen ingen inngang eller en utvei. Hvordan kom snikmorderen seg inn? Og hvordan unnslapp han? Dette mysteriet fascinerer den briljante unge journalisten Joseph Rouletabille. Bit for bit setter han det nærmest umulige puslespillet sammen, og kommer frem til en løsning som ryster Paris, ja, hele Frankrike.

Det gule rom ble først utgitt i 1907, og er en av krimlitteraturens mest beundrede romaner. Agatha Christie bestemte seg for å skrive krimmysterier etter å ha lest den, og John Dickson Carr mente at boken er den beste detektivromanen som noensinne er skrevet. Gaston Leroux ble født i Paris i 1868 og døde som en av verdens mest feirede krimforfattere i 1927.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
365
ISBN
9788202383619
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Le mystère de la chambre jaune
Format
19 x 12 cm
Serie
Lahlums utvalgte

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det gule rom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv