Min side Kundeservice Bli medlem

Evil Under the Sun

«

“You can’t go wrong with this one”
Books

“She springs her secret like a land mine”
Times Literary Supplement

»

174,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780008255879
Utgivelsesår
2017
Format
18 x 11 cm

Anmeldelser

«

“You can’t go wrong with this one”
Books

“She springs her secret like a land mine”
Times Literary Supplement

»

Medlemmers vurdering

m
m – 18.03.2010

– Dette er nok en historie om privatetterforskeren Hercule Poirot, som er blant de mest kjente og populære krimfigurene i verden. Og dette er en klassisk krimhistorie fra Christie, hvor man blir godt kjent med de mistenkte og hvor historien hele tiden går i forskjellige retninger slik at man aldri skjønner løsningen før avsløringen skjer. For Christie-mysterier er som regel orginale og bra konstruert slik at boken blir spennende og morsom å lese, men de har også en god del humor og Poirot er en glimrende figur. Så alle som liker Hercule Poirot eller Christies bøker burde få med seg denne.

s
simen – 03.01.2007

– Nå har aldri jeg vært noen stor fan av Agatha Christie sine bøker, men har mine favoritter, og jeg vil si dette er en av dem. Denne forteller historien om hvordan Poirot, som er på ferie, må løse en veldig vanskelig gåte i form av en drapssak. Det som er litt morsomt med å få med seg denne boka i form av lydbok på engelsk er at det er skuespilleren som til vanlig spiller Poirot som er oppleseren, og han gjør en god jobb. Dessuten har Christie et veldig enkelt og behagelig språk syntes jeg, så det er en fryd å få med seg denne krimhistorien! Jeg anbefaler den til alle!

M
Mormor – 03.10.2005

– Dette er kanskje en av de beste detektivromanene til Christie. Den er vel på nesten alle måter som alle de andre, men den er litt mer underholdende, og dessuten er det som vanlig en gåte man ikke kan tenke seg ut om man har 250 i IQ engang... Den er ganske ok skrevet, og det er med Poirot. Jeg vil si at dette er en av bøkene til forfatteren som man kan lese om og om igjen.. Den er nesten like god som mord på Nilen, men ikke helt på høyde. Jeg vil anbefale dere å lese denne boka dere ikke har lest noe av Christie før.. ganske god!

E
EgilO – 08.09.2005

– Den rike sir Horace Blatt har blitt fralurt en diamant av sin forhenværende elskerinne Arlena Stuart, og ønsker hjelp av Hercule Poirot til å løse saken. Arlena ferierer sammen med sin nye mann på en pittoresk feriøy, og Poirot reiser dit. Arlena Stuart er en berømt skuespillerinne, men har mange 'jagende' mennesker i sitt kjølevann; produsent ekteparet som ønsker henne i sin nye film, forfatteren som vil ha henne til å godkjenne hans biografi om henne. Stuart er en flørter, og blir involvert i en ung mann, derfor har de aller fleste av forsamlingen motiv når hun blir funnet drept. Poirot begynner sin etterforskning, og det viser seg at alt er ikke som det fremstilles å være.

O
Onkel Oswald – 09.05.2005

– Etter at jeg for mange år siden så en filmatisering av Evil under Sun har jeg alltid likt Agatha Christie. Grunnen til at jeg begynte å lese bøkene hennes er rett og slett at svaret på gåten i denne boka er så innvikla at jeg ikke klarte å få det med meg på filmen. Dessuten måtte jeg lese boka to ganger for jeg var helt med.. Boka er nydelig skrevet, og har en løsning som få eller ingen kan tenke seg.. Skal man starte å lese krim er dette virkelig en god start.. Det som kanskje er det beste med boka, er at den er så tynn at man ikke rekker å gå lei..
Jeg personlig mener at dette er en helt klar 5er.. Anbefales på det sterkeste...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Evil Under the Sun:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Afrika

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv