Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Syndere i sommersol

Sigurd Hoels klassiker om fire unge par som drar til skjærgården for å tilbringe en sorgløs sommer sammen.
«Du er en selvbedrager og tilhører som sådan den forrige generasjon.» Slik lyder åpningsreplikken i Syndere i sommersol, Sigurd Hoels gjennombruddsroman . Les mer

299,-
Paperback
Produseres på bestilling

Logg inn for å se din bonus

Sigurd Hoels klassiker om fire unge par som drar til skjærgården for å tilbringe en sorgløs sommer sammen.
«Du er en selvbedrager og tilhører som sådan den forrige generasjon.» Slik lyder åpningsreplikken i Syndere i sommersol, Sigurd Hoels gjennombruddsroman . og på mange måter hans dristigste bok. Den vakte sensasjon og ble ivrig kommentert i hele Skandinavia da den utkom i 1927. Den ble også raskt oversatt til tysk og engelsk. Romanen forteller om fire unge par som drar til skjærgården for å tilbringe en sorgløs sommer sammen. De forutså muligheten for erotiske konflikter, men ingen regnet med dramaer, sjalusi, slagsmål og selvmordsforsøk i forbindelse med kjærligheten. Syndere i sommersol ble filmatisert første gang i 1934 med Einar Sissener som regissør, og på nytt i 2001, denne gangen av den svenske regissøren Daniel Alfredson. Maria Bonnevie spilte en av hovedrollene, og manus ble skrevet av Klas Östergren.

Med etterord av Marit Wahlstedt og Jørgen Haave.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
156
ISBN
9788205394384
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm
Serie
Syndere i sommersol/Jeg er blitt glad i en annen
Gyldendal klassiker

Medlemmers vurdering

T
Trine – 25.09.2009

– "Syndere i sommersol" handler om fire unge par som ferierer sammen en sommer. Da boken kom ut vakte den mange reaksjoner for å være svært så dristig. Lesere av i dag vil nok ikke oppleve boken på den samme måten, for selv om boken inneholder en del erotiske konflikter - er det lite å snakke om i forhold til hva forfattere kunne skrevet om nå. Men historien er fengende, og det er morsomt å lese - både for å oppleve sommeren sammen med de fire parene og for å få et tilbakeblikk på hva det var som var drisig for 80 år siden.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syndere i sommersol:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv