Vår felles venn

"Vår felles venn" er Charles Dickens, siste fullførte roman, og på mange måter oppsummerer den hele hans forfatterskap. Handlingen finner sted i 1860-årenes London. John Harmon kommer tilbake til England og gjør krav på farens arv, men oppdager at det er et hefte ved testamentet. Les mer

99,-

169,- Spar: 70,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

"Vår felles venn" er Charles Dickens, siste fullførte roman, og på mange måter oppsummerer den hele hans forfatterskap. Handlingen finner sted i 1860-årenes London. John Harmon kommer tilbake til England og gjør krav på farens arv, men oppdager at det er et hefte ved testamentet. Dramaet er der, kriminalgåten, humoren, de bisarre bipersonene - og den lykkelige slutten. Men dette er også en roman som er nær vår egen tid, ikke minst i tema. Det handler om penger, det handler om en uavhentet arv, det handler om lånehaier og nyrike, som lever i de riktige boligene med de riktige ekvipasjene og de riktige menneskene.
Dickens skaper et sammensatt og mørkt London. Gjennom hele byen renner elven Themsen som symbol på døden og fornyelse. Med sitt rike persongalleri og mange historier er "Vår felles venn" en av Dickens' mest komplekse og tilfredsstillende beretninger.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203371806
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Our mutual friend
Serie
De store romaner

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vår felles venn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv