Min side Kundeservice Bli medlem

I tynn luft

tragedien på Everest

Skyene samlet seg i horisonten, men journalisten og fjellklatreren Jon Krakauer, fra sitt ståsted på toppen av Mount Everest, tolket ikke dette som et tegn på at en livsfarlig storm var på vei. Han tok feil. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Skyene samlet seg i horisonten, men journalisten og fjellklatreren Jon Krakauer, fra sitt ståsted på toppen av Mount Everest, tolket ikke dette som et tegn på at en livsfarlig storm var på vei. Han tok feil. Stormen krevde livene til fem mennesker, og etterlot utallige andre, også Krakauer, i sjokk og med sterk skyldfølelse. I tynn luft er Jon Krakauers egen fortelling om tragedien som utspant seg i 1996.

Med I tynn luft, forsøker Krakauer å gi et balansert bilde av menneskene og begivenhetene han var vitne til, og gir blant annet anerkjennelse til de utrettelige og dyktige sherpaene. Krakauers gjennomgang av tragedien gir god innsikt i hva som gikk galt, men det er også en høyst personlig beretning som tydelig formidler den rystelse han følte den første tiden etter tragedien.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
288
ISBN
9788253038209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Into thin air
Format
20 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I tynn luft:

Spor

Tormod Granheim
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre
3 for 2

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-

Pines

Blake Crouch
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv