Min side Kundeservice Bli medlem

Bienes historie

roman

En stor roman om bienes død. Tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, om sorg, og om menneskenes sårbarhet.

William er en melankolsk biolog og frøhandler i England i 1852. Han setter seg fore å bygge en helt ny type bikube som skal gi både ham selv og hans barn ære og berømmelse. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En stor roman om bienes død. Tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, om sorg, og om menneskenes sårbarhet.

William er en melankolsk biolog og frøhandler i England i 1852. Han setter seg fore å bygge en helt ny type bikube som skal gi både ham selv og hans barn ære og berømmelse. George er birøkter i USA i 2007 og kjemper i motbakke, men han håper sønnen kan bli gårdens redning. Tao arbeider med håndpollinering i et fremtidig Kina hvor biene har forsvunnet. Hun ønsker mer enn noe annet at sønnen skal få en utdannelse og et bedre liv enn henne selv.

"Bienes historie" skildrer menneskenes første spede forsøk på å holde bier, via dagens industrielle landbruk og til en fremtid hvor biene er døde. I bunnen ligger tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, og om menneskenes sårbarhet.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242162342
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Bienes historie
Priser
Bokhandlerprisen 2015
Serie
Klimakvartetten 1

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bienes historie:

Blå

Maja Lunde
Nedlastbar lydbok 
169,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv