Meny
Den ubeboelige planeten - David Wallace-Wells

Den ubeboelige planeten

en fortelling om fremtiden på jorden

; Lene Stokseth (Oversetter)

«Wallace-Wells [har] skrevet en av årets mest skremmende bøker om klimakrisen. Jeg anbefaler den på det sterkeste til både statsministeren og alle andre som vil vite mer om vår tids viktigste kampsak!»

, Dagbladet Terningkast 5
Når vil planeten vår bli for varm for menneskene? Sannsynligvis innenfor levetiden til våre barn. Det er verre enn du tror. Mye verre. Havnivået som stiger, skogbrannene som ødelegger tusenvis av hjem i California og 500-års stormene som herjer nærmest månedlig er bare en forsmak på endringene som kommer. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Når vil planeten vår bli for varm for menneskene? Sannsynligvis innenfor levetiden til våre barn. Det er verre enn du tror. Mye verre. Havnivået som stiger, skogbrannene som ødelegger tusenvis av hjem i California og 500-års stormene som herjer nærmest månedlig er bare en forsmak på endringene som kommer. Hvis ikke milliarder av mennesker forandrer måten vi lever livene våre på, vil deler av jorden kunne bli nær ubeboelig så snart som i slutten av dette århundret. Fortsetter vi som nå vil matmangel, flyktningekatastrofer og andre kriser forandre verden slik vi kjenner den.

I denne internasjonale bestselgeren ser David Wallace-Wells på hva verdens klimaforskere, når de er helt ærlige, mener er fremtiden for planeten vår. Boken er også en påminnelse om alt vi faktisk kan gjøre, og om ansvaret vi har for at våre barn ikke skal sitte igjen med en ubrukelig klode.

"Anbefales på det sterkeste til både statsministeren og alle andre som vil vite mer om vår tids viktigste kampsak!" Terningkast 5, DAGBLADET
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Marius Wulfsberg, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 326
ISBN: 9788272016899
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The uninhabitable earth
Format: 22 x 14 cm
Nr: 8153795
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger