Psykisk helsearbeid

medborgerskap, menneskerettigheter og økologi

Det er klare sammenhenger mellom psykisk helse og levekår, sosial inklusjon og klimaendringer både lokalt og globalt. Det er uløste problemer knyttet til realisering av tilgjengelige, lokalbaserte tjenester og avvikling av psykiatriske institusjoner. Les mer

335,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det er klare sammenhenger mellom psykisk helse og levekår, sosial inklusjon og klimaendringer både lokalt og globalt. Det er uløste problemer knyttet til realisering av tilgjengelige, lokalbaserte tjenester og avvikling av psykiatriske institusjoner. Mennesker med psykiske vansker opplever utenforskap, sosiale ulikheter og ensomhet.
Et økende antall unge og eldre får ikke tilpasset hjelp og faller mellom alle stoler i helse-, sosial- og velferdssektoren. Våre bekymringer og uro for klimaendringer og økologisk innsnevring - er det angst, sorg eller helt menneskelige reaksjoner på forhold som truer vår eksistens? Boken diskuterer hvordan menneskerettigheter, medborgerskap og økologi er avgjørende for hvordan vi forstår og arbeider med psykisk helse.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245050042
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Psykisk helsearbeid

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykisk helsearbeid:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv