Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Vårt frosne vann

etiske refleksjoner når isen smelter

Isen smelter på «de tre polene», fordi temperaturen stiger og det blir varmere på kloden. Jordas befolkning er avhengig av det frosne vannet.
Denne boka inviterer deg med på en reise fra Svalbard i nord, til Himalaya i øst og til Antarktis i sør. Les mer

539,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Isen smelter på «de tre polene», fordi temperaturen stiger og det blir varmere på kloden. Jordas befolkning er avhengig av det frosne vannet.
Denne boka inviterer deg med på en reise fra Svalbard i nord, til Himalaya i øst og til Antarktis i sør. Det er både likheter og ulikheter i det som skjer i de tre områdene. Sammen med informasjon om utviklingen er den etiske refleksjonen viktig for å finne veien videre. Som leser blir du invitert inn i lokale konsekvenser av klimaendringene, samtidig som du får et større internasjonalt overblikk.
Vi mennesker bærer et ansvar for de fotavtrykkene vi setter, men vi har også mulighet til å bidra positivt for å endre den negative utviklingen. Situasjonen er alvorlig, men er det likevel håp for en fremtid? Boka er et viktig bidrag til å skape den gode samtalen rundt en av vår tids største etiske utfordringer.
Bokas forfattere representerer ulike faggrupper fra naturvitenskap, kirke, medier og akademia. Felles for dem er en tro på den gode samtalen og et samarbeid over grenser for å stimulere til løsninger og håp.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
229
ISBN
9788245033083
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Vårt frosne vann
Format
23 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vårt frosne vann:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dikt

Erlend O. Nødtvedt
Paperback 
199,-
 

Eksponert

Susanne Østby Sæther
Innbundet 
545,- 599,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv