Meny
 

Koffertsett 2 stk gråblå

Trotter

2 stk smarte og lekre trille-kofferter i meget god kvalitet. Mål liten: 58x38x25 cm og mål stor: 66x45x26 cm (inkludert hjul og håndtak). Koffertene har solide hjul som svinger 360 grader og gjør dem meget fleksible og behagelige å reise med. Les mer

Mer om produktet

Dette skriver Eva om koffertene hun har mottatt: "Flotte kofferter: Veldig fornøyd med koffert-settet. Fin størrelse på begge to. Praktisk stor lomme med glidelås og skillevegg i begge. Mye plass og de er lette og supre å trille pga hjulene beveger seg 360 grader. Den lille kofferten får plass oppi den store, og ble levert sånn. Trodde først jeg bare hadde fått en, men da jeg åpnet den store så dukket den mindre utgaven opp:-)"

Det kribler i magen. Bilder skapes i hodet. Spennende matretter spinner fram på netthinnen. Opplevelser, lukter, lyder, stemninger. Men på reise er det også viktig med forberedelsene, for reisen begynner allerede når du pakker. Hvor mye skal du pakke? Hvor mye har du plass til? Med dette koffertsettet har du plass til alt du måtte ønske deg på reisen, nå kan du ta med deg flere av de virkelig gode bøkene!

Koffertene er perfekt til både en herlig ferie til sol, blomster og magisk kaffe på en fortauskafé i Paris eller et kurs med jobben. I tillegg har koffertene solide hjul som svinger 360 grader og gjør dem meget fleksible og behagelige å reise med. Inkluderer lås med 3 siffer. I hver koffert er det strikk og innvendig skillevegg med nettinglomme med glidelås.

TIPS: Men disse koffertene skriker også etter to forventningsfulle mennesker som vil reise sammen. Hva med å spandere en weekendtur på samboeren? Med dette koffertsettet får du tatt med deg det du måtte ønske og enda litt mer. God tur!

Mål:
Den lille kofferten måler 58x38x25 cm og veier kun 2,7 kg.
Den store kofferten måler 60x40x26 cm, veier 4 kg. (Inkludert håndtak og hjul: 66x45x26 cm).

Bæreevne: stor koffert 15 kg, liten koffert 12 kg.

Fakta