Min side Kundeservice Bli medlem

Bra kokt

en kjærlighetshistorie om mat, punk og vennskap

Christopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han på retter han lager både i restaurantene sine og til flokken sin. Christopher forteller også åpenhjertig om kokkelivets utfordringer og matens gleder. Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Christopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han på retter han lager både i restaurantene sine og til flokken sin. Christopher forteller også åpenhjertig om kokkelivets utfordringer og matens gleder.



Som femtenåring ble Christopher knepet i sprengstofftyveri, og skrev etterpå en skolestil om betasuppe fra pose som allegori på hvor kjipt livet kan være når man må stå til rette for idiotien. Lite visste han om at skolestilen skulle bli avgjørende for karrierevalget, og at han etter hvert skulle ende med et lite restaurantimperium i hjembyen Bergen.

Tretti år senere er boken om hvordan han gikk fra å være punker til gourmetkokk, klar - ispedd en god dose deilige oppskrifter fra livet som vinsnobb i Paris via pisket kjøkkenslave i New York og endelig til kjærligheten til sjømat hjemme i Bergen. Her finner du hverdagslige oppskrifter som bergensk fiskesuppe og fried chicken, pizzaoppskrifter fra Hoggorm, snobbete kaviaroppskrifter fra Lysverket og ikke minst - hvordan lage din egen paprikachips!

«Christopher er din storebror og læremester - en Gordon Ramsey-figur, men så cool at han ikke er drittsekk.» Andreas Viestad

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
279
ISBN
9788205564251
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm
Priser
Norlis kokebokpris 2023

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bra kokt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Laks

Paula Ahlsén Söder
Innbundet 
409,- 449,-
 

Rå vare

Bjørn Tore Furset
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv