Edgar Ludl
mesterkokk og matpionér
Heidi Meen ; Line Renslebråten (Illustratør) ; Edgar Ludl (Bidragsyter)
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.
Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Les mer
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.
Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Les mer
- Vår pris
- 363,-
- Spar
- 36,-
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Vår pris:
363,-
Spar:
36,-Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.
Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.
Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.
www.edgarludl.no
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.
Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.
Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.
www.edgarludl.no