Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Familiemat

noe godt hver dag

Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat.

Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat.

Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting.

Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling.

Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
304
ISBN
9788202591571
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Noe godt hver dag
Format
27 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Familiemat:

Fyr opp!
Ny!

Fyr opp!

Kristoffer Tømmerbakke
Innbundet 
349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv