Fredag hele uka
«Mye å bli inspirert av her, noe fotograf Kirknes også skal ha sin del av æren for. Fredag hele uka følger årstidene og er dermed en kokebok du kan ta frem. Når som helst.»
Bergensavisen
Kokke-Lises entusiasme for god mat nærmest lyser fra sidene i denne praktfulle boka. Her finner du oppskrifter på varmende høstmat, turmat, mat til hagefest, påskemat, festmat, grillmat og søtmat - og alt gir vann i munnen! Les mer
449,- Spar: 40,-
Logg inn for å se din bonus
Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med mennesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul.
Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boka, og svært glad og mett av å bruke den.
Lise Finckenhagen begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste poster i VG og NRK Nitimen.
Detaljer
- Forlag
- Font
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 387
- ISBN
- 9788281691421
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Originaltittel
- Fredag hele uka
- Format
- 28 x 25 cm
- Nr
- 9022139
Anmeldelser
«Mye å bli inspirert av her, noe fotograf Kirknes også skal ha sin del av æren for. Fredag hele uka følger årstidene og er dermed en kokebok du kan ta frem. Når som helst.»
Bergensavisen
«Herlige retter som kan serveres hver dag. Nam!»
Reidun Kjelling Nybø, Avisa Nordland
«Har du tenkt å kjøpe EN kokebok i år, så er dette boka! Bare det å lese kapittelinndelingen kan sette en i godt humør, slik som "Når løvet faller", "Ut på tur med noe godt på lur", "Hageparty", "Gode venners lag" og ikke minst "Kvinner som elsker karbo". Her skal det utprøves mange lekre og velsmakende retter. Magnar Kirknes har tatt bildene som virkelig får tennene til å løpe i vann.»
Lisbeth Fosser, Vi i Villa
«Herlig, humørfylt og fristende kokebok av en flink kokk. Oppskrifter man faktisk tør å prøve seg på!»
Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad
«Svært vellykket og veldreid kokebok. Oppskriftene er uvanlig godt presentert, og bildene følger opp. De er ikke fjongere enn at en hver leser med litt praksis vil våge å gi seg i kast.»
Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad
«Boken Fredag hele uka er en omfangsrik og fristende bok som inneholder deilige matretter til hverdag og fest.»
Norsk Ukeblad
«Inneholder et flott spenn av oppskrifter, med informative bilder til alle.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
«Dette er en fantastisk kokebok med oppskrifter som hverken tar lang tid eller krever mangeårig kokkeskole. En sikker julegavevinner.»
Bok og Samfunn
«Oppskrifter for alle som har lyst til å kose seg»
Allers