Meny
Hellstrøms hemmeligheter - Eyvind Hellstrøm
Hellstrøms hemmeligheter - Eyvind Hellstrøm

Hellstrøms hemmeligheter

mat med kjærlighet

; Anita Rennan ; Anita Rennan (Fotograf)

«God mat på bordet er et resultat av å leke seg fram,» sier Hellstrøm. Han deler sine beste tips i enkle og smaksrike retter så vi alle kan skape litt matmagi hjemme.

Beste norske kokebok 2020

Hellstrøms hemmeligheter. Mat med kjærlighet er kåret til Beste norske kokebok 2020 i konkurranse med 19 andre kokebøker. Det er 13. gang prisen for Beste norske kokebok deles ut, og bak kåringen står Apéritif og Norli.

Les mer
Kokebok
Gavebok
Inspirerende
Populær
Vår pris
436,-
Spar
43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 436,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Beste norske kokebok 2020

Hellstrøms hemmeligheter. Mat med kjærlighet er kåret til Beste norske kokebok 2020 i konkurranse med 19 andre kokebøker. Det er 13. gang prisen for Beste norske kokebok deles ut, og bak kåringen står Apéritif og Norli.

Få smaken på det gode liv

Finnes det en oppskrift på godt liv? Eyvind Hellstrøm deler oppskriftene på over hundre nydelige, smakfulle retter som gjør det til en glede å samles rundt matbordet både til hverdags og fest.

God mat gjør livet bedre
Det er lett å være enig med mesterkokken i at nettopp måltidene er en viktig ingrediens i et godt liv, uansett hvor mange man er rundt bordet. Nå som vi er ekstra varsomme med hvem vi kan møte og kanskje har litt ekstra tid til å lære oss nye kunster på kjøkkenet, er dette et skattkammer av kommende, gode matopplevelser.

Fantastiske oppskrifter og tips om hemmelighetene som tilfører det lille ekstra

Kokkens lure tips
I Hellstrøms hemmeligheter får du over hundre fantastiske oppskrifter og tips om finessene og hemmelighetene som tilfører rettene det lille ekstra. Hellstrøms entusiasme og uforbeholdne glede og kjærlighet til god mat med rene, gode råvarer er smittende, og alle oppskriftene er illustrert med vakre fotografier av de fristende rettene. «Hemmeligheten er å gjøre det enkelt,» sier Eyvind Hellstrøm.

Alle kan!
«Eyvinds mat er ikke vanskelig å lage,» skriver kjæresten Anita Rennan i forordet. «Den består av noen få ingredienser og handler om å gjøre ting i riktig rekkefølge,» forsikrer hun, og tilføyer at mesterkokkens mat alltid inneholder noen korn av noe nytt og spennende. Det er hun som har tatt de flotte bildene i boka.

Kåret til Beste norske kokebok 2020!

Utsøkte kombinasjoner
Boltre deg i Hellstrøms utmerkede oppskrifter på supper, sauser, sjømat og fisk, kjøtt og grønnsaker, ris- og pastaretter, toast, søndagsbrunsjer og desserter. Du blir garantert sulten og inspirert av å bla i boka, og glad og mett av de gode rettene – enkle, rene komposisjoner av råvarer og urter, sauser og tilbehør.

Det er bare å glede seg til å invitere til bords!

«Det handler mest om glede og omtanke for dem som sitter til bords. Mat i det daglige skal ikke være perfekte kunstverk. Det må bare smake godt og ha den vitaliteten som gir god stemning.»
Eyvind Hellstrøm

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 254
ISBN: 9788248926207
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
Nr: 8174504
Beste norske kokebok 2020
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Eyvind Hellstrøm (f. 1948) er Norges mest kjente mesterkokk med en rekke bokutgivelser og tv-programmer bak seg. Sammen med Truls Svendsen er han tv-aktuell i ny sesong av 'Truls à la Hellstrøm'. Hellstrøm var kjøkkensjef på gourmetrestauranten Bagatelle i 27 år. Han har den populære Instagram-kontoen «hellstroms_verden», som han driver sammen med kjæresten, Anita Rennan.

Anita Rennan (f. 1980) er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse i flere tv-programmer. Hun har en lidenskap for fotografering og deler interessen for reise og mat med sin livspartner, Eyvind Hellstrøm.