Hellstrøms hemmeligheter
mat med kjærlighet
Eyvind Hellstrøm ; Anita Rennan ; Anita Rennan (Fotograf)
«God mat på bordet er et resultat av å leke seg fram,» sier Hellstrøm. Han deler sine beste tips i enkle og smaksrike retter så vi alle kan skape litt matmagi hjemme.
Beste norske kokebok 2020
Hellstrøms hemmeligheter. Mat med kjærlighet er kåret til Beste norske kokebok 2020 i konkurranse med 19 andre kokebøker. Det er 13. gang prisen for Beste norske kokebok deles ut, og bak kåringen står Apéritif og Norli.
Les mer- Vår pris
- 436,-
- Spar
- 43,-
Veil. pris: 479,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Veil. pris: 479,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør
Beste norske kokebok 2020
Hellstrøms hemmeligheter. Mat med kjærlighet er kåret til Beste norske kokebok 2020 i konkurranse med 19 andre kokebøker. Det er 13. gang prisen for Beste norske kokebok deles ut, og bak kåringen står Apéritif og Norli.
Få smaken på det gode liv
Finnes det en oppskrift på godt liv? Eyvind Hellstrøm deler oppskriftene på over hundre nydelige, smakfulle retter som gjør det til en glede å samles rundt matbordet både til hverdags og fest.
God mat gjør livet bedre
Det er lett å være enig med mesterkokken i at nettopp
måltidene er en viktig ingrediens i et godt liv, uansett hvor mange man er rundt bordet. Nå som vi er ekstra varsomme
med hvem vi kan møte og kanskje har litt ekstra tid til å lære oss nye kunster på kjøkkenet,
er dette et skattkammer av kommende, gode matopplevelser.
Fantastiske oppskrifter og tips om hemmelighetene som tilfører det lille ekstra
Kokkens lure tips
I Hellstrøms hemmeligheter får du over hundre fantastiske
oppskrifter og tips om finessene og hemmelighetene som tilfører rettene det lille ekstra. Hellstrøms entusiasme
og uforbeholdne glede og kjærlighet til god mat med rene, gode råvarer er smittende, og alle oppskriftene er illustrert
med vakre fotografier av de fristende rettene. «Hemmeligheten er å gjøre det enkelt,» sier Eyvind
Hellstrøm.
Alle kan!
«Eyvinds mat er ikke vanskelig å lage,» skriver kjæresten Anita
Rennan i forordet. «Den består av noen få ingredienser og handler om å gjøre ting i riktig
rekkefølge,» forsikrer hun, og tilføyer at mesterkokkens mat alltid inneholder noen korn av noe nytt og
spennende. Det er hun som har tatt de flotte bildene i boka.
Kåret til Beste norske kokebok 2020!
Utsøkte kombinasjoner
Boltre deg i Hellstrøms utmerkede oppskrifter på supper,
sauser, sjømat og fisk, kjøtt og grønnsaker, ris- og pastaretter, toast, søndagsbrunsjer og desserter.
Du blir garantert sulten og inspirert av å bla i boka, og glad og mett av de gode rettene – enkle, rene komposisjoner
av råvarer og urter, sauser og tilbehør.
Det er bare å glede seg til å invitere til bords!
«Det handler mest om glede og omtanke for dem som sitter til bords. Mat i det daglige skal ikke være
perfekte kunstverk. Det må bare smake godt og ha den vitaliteten som gir god stemning.»
Eyvind
Hellstrøm
- FAKTA
-
Utgitt:
2020
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 254
ISBN: 9788248926207
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
Nr: 8174504
Beste norske kokebok 2020
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger
Eyvind Hellstrøm (f. 1948) er Norges mest kjente mesterkokk med en rekke bokutgivelser og tv-programmer bak seg. Sammen med Truls Svendsen er han tv-aktuell i ny sesong av 'Truls à la Hellstrøm'. Hellstrøm var kjøkkensjef på gourmetrestauranten Bagatelle i 27 år. Han har den populære Instagram-kontoen «hellstroms_verden», som han driver sammen med kjæresten, Anita Rennan.
Anita Rennan (f. 1980) er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse i flere tv-programmer. Hun har en lidenskap for fotografering og deler interessen for reise og mat med sin livspartner, Eyvind Hellstrøm.