Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan koke vann

alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om

I denne revolusjonerende kokeboken tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få til en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Kort sagt: Alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I denne revolusjonerende kokeboken tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få til en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Kort sagt: Alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om.

Andreas Viestad bruker moderne matvitenskap til å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier, og han viser klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Andreas mener at jo mer du vet om hva som skjer når du lager mat, desto enklere, morsommere og mindre uforutsigbart blir det. Og det aller viktigste er at maten blir bedre.

Hvordan koke vann er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Hvordan koke vann ble kåret til Årets kokebok av Natt & Dag første gang den kom ut.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
267
ISBN
9788202355890
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Hvordan koke vann
Format
25 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan koke vann:

Fyr opp!
Ny!

Fyr opp!

Kristoffer Tømmerbakke
Innbundet 
349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
363,- 399,-
 

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-
 

Asiatisk

Jan Robin Ektvedt
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv