Latterlig enkelt, latterlig godt

favorittoppskrifter og husholdningstips

Anne-Kat. Hærland kan lage god mat og hun elsker å lage god mat. Her deler hun sine favorittoppskrifter, enten du skal slappe av i sofaen en fredagskveld, eller skal ha litt ekstra kos i helgen - eller enkle retter å lage til mange på fest. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Anne-Kat. Hærland kan lage god mat og hun elsker å lage god mat. Her deler hun sine favorittoppskrifter, enten du skal slappe av i sofaen en fredagskveld, eller skal ha litt ekstra kos i helgen - eller enkle retter å lage til mange på fest. Men mest av alt har hverdagsmaten fått sin plass.

Hver oppskrift har en egen historie som Anne-Kat. raust deler, enten det er noe hun snappet opp på kjøkkenet som barn eller en anekdote fra en festmiddag hun har servert. Innimellom alle de herlige rettene, som alle har det til felles at de faktisk er latterlig enkle å lage samtidig som de også er latterlig gode, får du et vell av artige, gamle, nye og øyeåpnende husholdningstips til alt fra hvordan du kan fjerne vond lukt i kjøleskapet til hvordan du kan hindre melk å koke over. Alt med en passelig dose humor, som Anne-Kat. er så kjent for. Bli en mesterkokk på kjøkkenet du også, det er latterlig enkelt!

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
190
ISBN
9788248914891
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Latterlig enkelt, latterlig godt
Format
26 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Latterlig enkelt, latterlig godt:

Fyr opp!
Ny!

Fyr opp!

Kristoffer Tømmerbakke
Innbundet 
349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fyr opp!
Ny!

Fyr opp!

Kristoffer Tømmerbakke
Innbundet 
349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv