Meny
 

Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller

; Trygve Indrelid (Illustratør)

  • Kokebok til å bli sulten av
  • Personlig og detaljert fra Norges mest anerkjente kokk
  • Alt du trenger til julens festligheter: tradisjonelle retter, moderne mat og deilige desserter
  • Les mer
    Vår pris
    394,-
    Spar
    56,-

    Veil. pris: 450,-  (Innbundet) Fri frakt!
    Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

    Innbundet
    Legg i
    Innbundet
    Legg i
    Vår pris: 394,-
    Spar: 56,-

    Veil. pris: 450,-  (Innbundet) Fri frakt!
    Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

    Om boka

    Den norske kokke-nestoren har laget en kokebok hvor han har gitt norsk tradisjonsmat et moderne tilsnitt. Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller strutter av god gammel årgang, trygg veiledning og en liten oppiffing av det tradisjonelle.

    Bagateller til jul
    Ved hjelp av denne boka kan man lett briljere på kjøkkenet. Med sunn sans for bagateller gir Hellstrøm innføring i de gode smaker og viser til et hav av muligheter for den samme ribba, den samme rypa og den samme fiskemiddagen uten å fornærme bestemor. Boka belyser de viktige bagatellene, detaljene og knepene og knepene på kjøkkenet, men gir også råd og vink for å lykkes som vertskap.

     

    Fakta

    Innholdsfortegnelse


    Enkel, tiltrekkende kokebok om norsk tradisjonsmat som lutefisk og pinnekjøtt, som millioner av nordmenn lager og spiser høst og vinterstid. Tiltrekkende og emosjonelt tilfredsstillende. Levert av © FS Informasjonstjenester Levert av © FS Informasjonstjenester