Gac Fruit
Minh Nguyen (Redaktør) Tuyen Chan Kha (Redaktør) Servan Ersan (Innledning) Chuyen V. Hoang (Innledning) Tien Huynh (Innledning) Van Anh Le (Innledning) Cang H. Mai (Innledning) Judith Müller-Maatsch (Innledning) Dao T. Nguyen (Innledning) Sophie E. Parks (Innledning) Huan Phan-Tai (Innledning) Huu Tai Pham (Innledning) Ngoc T.M Ta (Innledning) Xuan T. Tran (Innledning)
Gac fruit, Momordica cochinchinensis Spreng, is rich in nutrients such as carotenoids (particularly ß-carotene and lycopene), fatty acids, vitamin E, polyphenol compounds and flavonoids. This book provides the latest research on this fruit, from cultivation through to novel processing technologies for health products. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- CABI Publishing
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Engelsk
- Sider
- 208
- ISBN
- 9781789247299
- Utgivelsesår
- 2022
- Format
- 24 x 17 cm