Min side Kundeservice Bli medlem

Tillit

KS folkevalgtprogram 23-27

Tillit er den mest sentrale verdien i et godt demokrati. Først og fremst handler det om tillit mellom dere som folkevalgte og innbyggere, men det handler også om tillit mellom dere som er folkevalgte og administrasjonen, og dere folkevalgte imellom. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tillit er den mest sentrale verdien i et godt demokrati. Først og fremst handler det om tillit mellom dere som folkevalgte og innbyggere, men det handler også om tillit mellom dere som er folkevalgte og administrasjonen, og dere folkevalgte imellom.
Innbyggerne er opptatt av hva som skjer i kommunestyret eller fylkestinget. Sakene som behandles er nære og viktige, og mange vil ha et ord med i laget. Det er grunnleggende bra. Du og dine folkevalgte kolleger har fått lokalsamfunnets tillit til å ivareta dets interesser på en åpen og etisk god måte.
Denne boken skal gi deg god rolleforståelse og trygghet som folkevalgt. Vi håper også at den skal motivere og være til hjelp når du skal løse utfordringer og skape muligheter som er til det beste for innbyggerne.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
183
ISBN
9788244624411
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Tillit
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tillit:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv