Min side Kundeservice Bli medlem

Presentasjonsteknikk

Presentasjonsteknikk er en manual på hvordan du skal trene for å bli tryggere, fange publikum og holde dem i din hule hånd.
Første gang jeg skulle presentere noe var til eksamen på universitet. Jeg var overhode ikke forberedt på den usikkerheten som veltet over meg. Les mer

429,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Presentasjonsteknikk er en manual på hvordan du skal trene for å bli tryggere, fange publikum og holde dem i din hule hånd.
Første gang jeg skulle presentere noe var til eksamen på universitet. Jeg var overhode ikke forberedt på den usikkerheten som veltet over meg. Jeg skalv, svetten rant, og jeg var rådvill. Det ble en svært ubehagelig opplevelse. Etter det lovte jeg meg selv å ta presentasjonsteknikkene på alvor, og det endret alt. Det finnes altså en vei ut av skrekken ved å stå foran en forsamling, og jeg vil lede deg på veien med boka Presentasjonsteknikk. Boka er altså skrevet til deg som føler på uro, nerver, frykter blikkene fra andre og gjerne skulle gjort noe med det. Men også for deg som er litt mer erfaren og gjerne vil øve for å bli enda bedre.

Bli venn med adrenalinet
Foran en presentasjon er spenningen du opplever en naturlig kilde til energi og konsentrasjon - om du vet hvordan du skal kanalisere det til din fordel. Tilsvarende adrenalinkjør får idrettsutøvere foran viktige konkurranser, skuespillere foran store oppsetninger og lærere når de møter en ny klasse for første gang. Årsaken til at kroppen reagerer er fordi situasjonen betyr noe for deg. Boka gir deg øvelser på hvordan du skal gjenkjenne signalene og bli venn med reaksjonene.

En sann klisjé
«Øvelse gjør mester», er en sann klisjé og klisjeen er sann. Du må forberede deg godt. Først må du bli sikker på innholdet. Hva skal du ha med, og hva kan du utelate? Så må du få en struktur på stoffet. Strukturen gjør det enkelt for deg å huske, og enkelt for deltakerne å holde følge. Tal til deg selv. Da vil du oppdage at det du har skrevet gjerne må endres over til tale. Boka har mange råd og vil lede deg frem.

Praktisk håndbok
Presentasjonsteknikk er en manual på hvordan du skal trene for å bli tryggere, fange publikum og holde dem i din hule hånd. Boken passer for alle som vil bli lære hvordan man tenker, bygger, trener og blir bedre til å fremføre et budskap. Og hvem vil ikke det?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
146
ISBN
9788205490383
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

M
Merethe_81 – 22.12.2007

– Presentèr er en kjempebra bok, enten man trives på talerstolen eller ei. Den gir deg ett lite spark bak hvis du ikke har testa ut presentasjonsteknikker før, og den gir deg mange gode tips hvis du har prøvd deg på en talerstol tidligere. Boka er lettlest og praktisk, og man blir på mange måter inspirert til å formidle budskap! Særlig likte jeg kapittelet om "Hvem er publikum" godt, for det er ofte der usikkerheten oppstår. Også kapiteelet om humor er viktig for at man skal tørre å ta steget opp på stolen. Totalt sett er dette en bok som alle tillitsvalgte og talelystne burde ha!

r
ram – 10.03.2006

– Dette må være drømmeboka for alle de som frykter å stå foran andre mennesker og presentere noe. Den kan være hjelpsom for alt fra studenter til politikere - her er gode tips og råd til enhver situasjon en foredragsholder eller taler kan komme opp i. Det er også satt av små bokser hvor du selv kan skrive opp ting du vil huske på.
Her får du råd om alt fra hvordan du skal takle at folk i forsamlingen stiller deg vanskelige spørsmål til hva du skal ha på deg (eller ikke ha på deg). Så her er det bare å kaste seg ut i det; nå har du et godt hjelpemiddel!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Presentasjonsteknikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lamoramp
Ny!

Lamoramp

Egil Brensholm
Innbundet 
305,- 349,-
 
Slam
Ny!

Slam

Martine Næss Johansen
Innbundet 
262,- 299,-
 
Taper
Ny!

Taper

Kjartan Lorntzsen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv