Den tenkende kunstner

komposisjon og dramaturgi som prosess og metode

Hvilke momenter i den kreative prosessen er felles for alle kunstnere? Hvilke felles begreper og forestillinger finnes innenfor kunstfagene? Hvilke problemstillinger møter kunstnere i sitt arbeid med komposisjon og dramaturgi? Bakgrunnen for boken er den klostermentaliteten en fremdeles kan finne ved de kunstfaglige utdanningsinstitusjonene, delvis på grunn av en lite samordnet kunstutdanningspolitikk. Les mer

439,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Hvilke momenter i den kreative prosessen er felles for alle kunstnere? Hvilke felles begreper og forestillinger finnes innenfor kunstfagene? Hvilke problemstillinger møter kunstnere i sitt arbeid med komposisjon og dramaturgi? Bakgrunnen for boken er den klostermentaliteten en fremdeles kan finne ved de kunstfaglige utdanningsinstitusjonene, delvis på grunn av en lite samordnet kunstutdanningspolitikk. Resultatet kan være at disse institusjonene, og dermed også de kunstnerne de utdanner, mister hverandre av syne og går glipp av det enorme potensialet for innsikt som ligger i kunstartenes faglige fellesdomene.
Forfatteren henvender seg først og fremst til alle som studerer kunstfag, fra videregående skole til høyskole og universitet. Boken vil også være nyttig for alle som søker forståelse av kunst generelt og kreative prosesser og metoder spesielt.
Bjørn Kruse er komponist og professor i komposisjon ved Norges musikkhøgskole.

Detaljer

Forlag
Unipub forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
147
ISBN
9788274775374
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Den tenkende kunstner
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den tenkende kunstner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mentor

Petter Mathisen
Paperback 
619,-
 

Munch

Steffen Kverneland
Innbundet 
450,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv