Meny
Hjemmekontoret - Selma Lønning Aarø

Hjemmekontoret

; Lars Saabye Christensen ; Cecilie Enger ; Kjartan Fløgstad ; Vigdis Hjorth ; Jan Kjærstad ; Olaug Nilssen ; Agnes Ravatn ; Dag Solstad ; Thorvald Steen ; Lars Saabye Christensen (Redaktør) ; Marius Renberg (Illustratør)

«Fantastisk rik»

, Dagbladet Terningkast 6
De siste par årene har mange av oss jobbet mye hjemmefra, noe som har brakt med seg brå og omfattende endringer i hverdagsliv og arbeidsrutiner. Men det er én yrkesgruppe som i liten grad har latt seg affisere av denne unntakstilstanden; nemlig forfatterne. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

De siste par årene har mange av oss jobbet mye hjemmefra, noe som har brakt med seg brå og omfattende endringer i hverdagsliv og arbeidsrutiner. Men det er én yrkesgruppe som i liten grad har latt seg affisere av denne unntakstilstanden; nemlig forfatterne. For dem er hjemmekontortilværelsen den normale, da kun et fåtall av dem lever opp til den romantiske forestillingen om den rotløse bohemen som bærer med seg sine skriveredskaper og dikter overalt.

I denne boken åpner flere av våre fremste forfattere døren til sitt hjemmekontor, hvorfra de øser av sin erfaring med en arbeidssituasjon som kom brått og uventet på oss andre. Boken er redigert av Lars Saabye Christensen, og inneholder bidrag fra Vigdis Hjorth, Dag Solstad, Agnes Ravatn, Kjartan Fløgstad, Olaug Nilssen, Jan Kjærstad, Selma Lønning Aarø, Cecilie Enger og Thorvald Steen.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Cathrine Krøger, Dagbladet
Terningkast 6 Tor Hammerø, Nettavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider: 170
ISBN: 9788202760595
Utgave: 1. utg.
Format: 18 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Fantastisk rik»

, Dagbladet Terningkast 6

«... intet mindre enn en sann svir.»

, Nettavisen Terningkast 6