Min side Kundeservice Bli medlem

Koronavåren

Hva husker du egentlig fra våren 2020?
I boka Koronavåren får du et gjensyn med unntakstilstanden som oppsto da den første bølgen traff Norge. Da alle landets skoler og barnehager stengte, da vi sluttet å klemme, da hjemmekontor ble normalen, og da sydenturer ble noe vi bare kunne drømme om. Les mer

355,-

390,- Spar: 35,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hva husker du egentlig fra våren 2020?
I boka Koronavåren får du et gjensyn med unntakstilstanden som oppsto da den første bølgen traff Norge. Da alle landets skoler og barnehager stengte, da vi sluttet å klemme, da hjemmekontor ble normalen, og da sydenturer ble noe vi bare kunne drømme om. Det var den våren vi samlet oss rundt nyhetssendingene for å få vår daglige dose med Erna og Bent. Husker du hva du tenkte, og hva som egentlig skjedde? Forfatterne har fulgt fem personer fra februar til juni 2020. Felles for alle var at noe sto på spill da Norge stengte ned. For Ellen ble alt som var bra med å være singel, tatt bort. For Christina, som hadde tatt opp lån til kafeen hun driver, stod plutselig hus og hjem på spill. For Rune ble det en kamp mot klokka for å holde hyllene i Rema-butikken fulle med de varene folk trengte i sin nye, isolerte tilværelse, mens sykepleieren Cathrine fryktet å havne i samme situasjon som kolleger i Italia, USA og Sverige. Og for næringslivsleder Marianne ble det en vår på hjemmekontor, uten mulighet til å besøke den alzheimersyke mora si.
Forfatterne Guro Kulset Merakerås og Randi Lillealtern deler sine betraktninger om koronavåren langs ei tidslinje med viktige nyhetshendelser, kombinert med intervjuer av de fem hovedpersonene. I tillegg har arbeids- og organisasjonspsykolog Marit Christensen og samfunnssikkerhetsforsker Stian Antonsen kommentert koronavåren 2020.

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
256
ISBN
9788283051049
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Koronavåren
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Koronavåren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Odin

Katrine Olsen Gillerdalen
Innbundet 
345,- 379,-
 

Elsk meg

Sophie Elise Isachsen
Innbundet 
363,- 399,-
 
Syndflod
-25 %

Syndflod

Kristina Ohlsson
Paperback 
172,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv