Min side Kundeservice Bli medlem

Uro i koronaens tid

Bent Høies politiske og personlige reise gjennom en uoversiktlig pandemi.

«Du er alltid så rolig», sa folk til Bent Høie under pandemien. I virkeligheten kjente helseministeren på mer uro enn han noen gang hadde gjort før. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bent Høies politiske og personlige reise gjennom en uoversiktlig pandemi.

«Du er alltid så rolig», sa folk til Bent Høie under pandemien. I virkeligheten kjente helseministeren på mer uro enn han noen gang hadde gjort før. I denne boka, skrevet i samarbeid med Jorunn Litland, forteller han hvordan det var å stå i spissen for krisehåndteringen i halvannet år.

Han forteller om frykten for at nedstengingen av landet kom for sent, og om den intense jakten på smittevernutstyr og vaksiner.

Han forteller om da han var redd for å bryte sammen, og om forsøket på å helle kaldt vann i årene på folk, noe som virket helt mot sin hensikt.

Han forteller om hvordan hytteforbudet ble til, og om hvordan han endte opp med å bli talsmann for one night stands og å forklare folk hvor lang en meter egentlig er.

Da Høie ble statsråd i Helse- og omsorgsdepartementet i 2013, hadde han mange planer om hvordan han skulle forbedre helsetjenesten, skape mer mangfold og større valgfrihet. De siste årene ble ikke slik han planla dem. Da måtte han legge store begrensninger på folks liv for å hindre at smitten spredte seg. Uro i koronaens tid er blitt en ærlig beretning om en helt spesiell periode i vår nære historie, men også et portrett av en mann som sto svært sentralt i håndteringen av pandemien.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
191
ISBN
9788205568471
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Uro i koronaens tid
Format
23 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uro i koronaens tid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv