Avgjørende dager

; Kjell Olaf Jensen (Oversetter)

I Avgjørende dager gir Hans Blix leseren førstehåndsinformasjon om det politiske maktspillet som foregikk før invasjonene av Irak 19 mars 2003. Les mer
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Boka gir et unikt innblikk i forhandlingene mellom våpeninspektørene, stormaktene og Irak, om møtene med George W. Bush, Tony Blair, Jacques Chirac, Dick Cheney, Condoleezza Rice, Colin Powell og Kofi Annan.

I Avgjørende dager beskriver Blix også arbeidet med å lete etter masseødeleggelsesvåpen og vanskelighetene med å få frem sannheten i en situasjon der ingen kunne stole på noen. Hans Blix legger ikke skjul på at våpeninspektørene ble kraftig motarbeidet fra visse hold og at det er et kjernespørsmål som i høyeste grad krever å bli belyst: Kunne krigen vært unngått?

Med Avgjørende dager ønsker Hans Blix å gi leseren et innsyn i hvordan internasjonale konflikter som angår oss alle, kan starte og, ikke minst, hvordan de kan forhindres.

Boken utgis blant annet i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Nederland, Spania, Italia, Hellas, Sverige, Danmark, Canada, USA og Brasil

"Hans Blix har skrevet en grundig, nyttig og alvorlig bok. Her er massevis av stoff til ettertanke." Aftenposten

Tittel: Avgjørende dager
Forfatter: Hans Blix
Oversetter: Kjell Olaf Jensen
Antall sider: 256

Fakta