Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Livet leker med meg

NOMINERT TIL DEN INTERNASJONALE BOOKERPRISEN

Det er 2008 og fest i kibbutzen: Gili og familien feirer 90-årsdagen til bestemor Vera, hun som binder dem alle sammen. Før Nina dukker opp: Datteren som en gang for lenge siden forlot Vera. Les mer

399,-

439,- Spar: 40,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

NOMINERT TIL DEN INTERNASJONALE BOOKERPRISEN

Det er 2008 og fest i kibbutzen: Gili og familien feirer 90-årsdagen til bestemor Vera, hun som binder dem alle sammen. Før Nina dukker opp: Datteren som en gang for lenge siden forlot Vera. Moren som en gang forlot Gili. Og kvinnen som en gang ødela livet til Rafael, Gilis far. Nå som Nina er tilbake igjen, må alt forandres - enda en gang.

David Grossman er Israels kanskje største nålevende forfatter, og et navn som stadig nevnes blant kandidatene til Nobelprisen. Få romanforfattere mestrer som Grossman kunsten å la enkeltmenneskers liv spilles ut mot en større samfunnsmessig bakgrunn. Som i Livet leker med meg: Nå som Nina er tilbake, beslutter de tre kvinnene i familien å legge ut på en reise til øya Goli Otok i det tidligere Jugoslavia sammen med Rafael. Her var det at Vera over femti år tidligere ble torturert og holdt fanget i Titos fengsler. Og her er det Gili, Nina og Vera må konfrontere dilemmaet Vera i sin tid sto overfor - og valget hun tok, som endte med å prege livet til dem alle. Livet leker med meg er en roman om kjærlighet, følelser og familie - men også om politikk og historie: Om hvordan vi alle lever våre liv i skyggen av hendelser mye større enn oss selv.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
337
ISBN
9788232804979
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Iti ha`chayim mesachek harebeh
Format
20 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livet leker med meg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv