BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Utrenskning

Sofi Oksanens prisbelønte roman Utrenskning er en åndeløst spennende fortelling om to kvinner som forfølges av sin egen skambelagte fortid og den mørke, uuttalte historien som binder dem sammen. Aliide Truu er en gammel kvinne som har fått sine hender svertet av forbrytelsene hun begikk under sovjettiden. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Sofi Oksanens prisbelønte roman Utrenskning er en åndeløst spennende fortelling om to kvinner som forfølges av sin egen skambelagte fortid og den mørke, uuttalte historien som binder dem sammen. Aliide Truu er en gammel kvinne som har fått sine hender svertet av forbrytelsene hun begikk under sovjettiden. Hun får selskap av Zara, et ungt trafficking-offer som søker tilflukt i Aliides hjem på landsbygda. Etter hvert som de to kvinnene nærmer seg hverandre og forbindelsene mellom dem avdekkes, begynner et tragisk og komplekst familiedrama om rivalisering, begjær og tap å utspille seg - en historie med røtter tilbake til de verste årene av den sovjetiske okkupasjonen.

Utrenskning er den andre romanen i Estlandskvartetten - en serie som skildrer splittelsen og annekteringen av Europa gjennom øynene til kvinnene som så det skje. Deres kamp for frihet og overlevelse blir synonymt med skjebnen til en nasjon som knaker i sammenføyningene under et undertrykkende system.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
332
ISBN
9788248935759
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Puhdistus
Format
20 x 13 cm
Serie
Estlandskvartetten 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utrenskning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv
Ny!

Kniv

Salman Rushdie
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv