For Whom the Bell Tolls

Ernest Hemingway's classic novel of the Spanish Civil War. Les mer

174,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ernest Hemingway's classic novel of the Spanish Civil War.

Medlemsvurdering:
For Whom the bell tolls er en veldig bra skildring av Spania under borgerkrigen. I boka treffer man på Robert Jordan som er en amerikaner som skal sprenge en strategisk viktig bro før det siste angrepet på det fascistiske Spania. Han får bo hos en geriljagruppe i fjellene rett ved. gruppen blir ledet av en fyllik og dette fører naturligvis til mange problemer. Jordan bli også forelsket i en av opprørerne. I mine øyne er dette en bok som er veldig bra og absolutt fortjener den rosen den kan få. Boka er en strålende blanding av personlige forhold og hva man må ofre i en krig. Den er utrolig bra skrevet og må anbefales for de fleste å lese, selvfølgelig er dette en bok for de mer voksne ( ikke forvent at en 10-åring skal bli begeistret over høytlesning fra denne boka), men er du voksen så er det bare å løpe og kjøpe.

Messias

Detaljer

Forlag
Macmillan Collector's Library
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
624
ISBN
9781909621428
Utgivelsesår
2016
Format
16 x 10 cm

Om forfatteren

Ernest Miller Hemingway was born in 1899. His father was a doctor and he was the second of six children. Their home was in Oak Park, a Chicago suburb.

In 1917 Hemingway joined the Kansas City Star as a cub reporter. The following year he volunteered to work as an ambulance driver on the Italian Front where he was badly wounded but twice decorated for his services. In 1922 he reported on the Greco-Turkish War, then two years later resigned from journalism to devote himself to fiction.

Hemingway's first two published works were Three Stories and Ten Poems and In Our Time but it was the satirical novel The Torrents of Spring that established his name more widely. His international reputation was firmly secured by his next three books: Fiesta, Men Without Women and A Farewell to Arms. Hemingway was awarded the Nobel Prize for Literature in 1954, following the publication of The Old Man and the Sea. He died in 1961.

Medlemmers vurdering

M
Messias – 31.10.2004

– For Whom the bell tolls er en veldig bra skildring av Spania under borgerkrigen. I boka treffer man på Robert Jordan som er en amerikaner som skal sprenge en strategisk viktig bro før det siste angrepet på det fascistiske Spania. Han får bo hos en geriljagruppe i fjellene rett ved. gruppen blir ledet av en fyllik og dette fører naturligvis til mange problemer. Jordan bli også forelsket i en av opprørerne. I mine øyne er dette en bok som er veldig bra og absolutt fortjener den rosen den kan få. Boka er en strålende blanding av personlige forhold og hva man må ofre i en krig. Den er utrolig bra skrevet og må anbefales for de fleste å lese, selvfølgelig er dette en bok for de mer voksne ( ikke forvent at en 10-åring skal bli begeistret over høytlesning fra denne boka), men er du voksen så er det bare å løpe og kjøpe.

Oppdag mer

Bøker som ligner på For Whom the Bell Tolls:

War
Ny!

War

Louis-Ferdinand Celine
Innbundet 
218,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Messi

Kristoffer Vik
Innbundet 
345,- 379,-
 

Makrame

Fanny Zedenius
Paperback 
363,- 399,-
 

Fuglane

Tarjei Vesaas
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv