Meny

1222

kriminalroman

; Vibeke Saugestad (Oppleser)

Serie: Hanne Wilhelmsen 8

Anne Holt har skrevet sin hyllest til det lukkede roms mysterium - en klassisk krimgåte med Hanne Wilhelmsen i hovedrollen. Les mer
Vår pris
399,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 399,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

 • Hør 1. kapittel av 1222
 • Les intervju med Anne Holt

  Det er februar og grisekaldt ute. Hanne Wilhelmsen reiser med Bergensbanen. Hun er på vei til en medisinsk ekspert i vestlandsbyen som skal ta en kikk på ryggen hennes. Når toget sporer av og bommer på tunnelen gjennom Finsenut, må passasjerene innlosjeres på Finse 1222. Hotellet utgjør kulissene for denne romanen, og eksisterer i beste velgående i virkeligheten. Hanne vil bare være i fred til alle hentes tilbake til sivilisasjonen igjen. Om noen timer, kanskje? Hun ser ingen grunn til å skaffe seg nye venner.

  Døden sjekker inn
  Men de blir ikke hentet. Snøstormen akselererer og temperaturen synker. De i utgangspunktet 269 personenene som var ombord da toget sporet av, rammes av orkanen Olga. De snør inne på hotellet og i appartementene rundt. En snarlig redning kan de bare glemme. Og døden stopper ikke med lokomotivfører Einar Holter som omkom i togkræsjet. Hanne og de andre NSB-passasjerene har knapt rukket å tine før det første, grusomme drapet er et hysteriskapende faktum. Døden har også sjekket inn på Finse 1222. Mysteriene tårner seg opp og synes like ugjennomtrengelige som de enorme snøfonnene utenfor.

  Lydboka er lest inn av Vibeke Saugestad, og har en spilletid på 8,5 timer.

 • Fakta