Min side Kundeservice Bli medlem

Bitrere enn døden

Den andre boken i serien om psykologen og psykoterapeuten Siri Bergman, med kontor på Södermalm i Stockholm.
En kvinne blir brutalt sparket i hjel i sitt hjem. Gjemt under kjøkkenbordet er den femårige datteren Tilde vitne til det som skjer. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den andre boken i serien om psykologen og psykoterapeuten Siri Bergman, med kontor på Södermalm i Stockholm.
En kvinne blir brutalt sparket i hjel i sitt hjem. Gjemt under kjøkkenbordet er den femårige datteren Tilde vitne til det som skjer.

Samtidig møter Siri og hennes kollega Aina en helt ny gruppe pasienter: De skal lede en selvhjelpsgruppe for fem kvinnelige voldsofre, og i løpet av noen mørke høstdager forteller kvinnene den ene historien etter den andre om håpløs kjærlighet, vold og fornedring. En av dem forfølges stadig av sin tidligere samboer, selv om hun har politianmeldt ham, og selv om han har funnet en ny kvinne. En kveld dukker han opp utenfor kontoret og vil snakke med Siri. Siri selv befinner seg ved et veiskille i livet - skal hun våge å binde seg til et annet menneske?

Gradvis flettes vesle Tildes skjebne sammen med Siris og de fem kvinnenes.

«En glimrende bok ... et meget gjennomarbeidet persongalleri, med røft innhold og raffinert plot, meget velskrevet ... i partier så spennende at det løp et gufs nedover ryggen på denne anmelder ... en bok med driv og nerve, der lag på lag fjernes, helt til siste side. Ikke les bakfra!»
Guri Hjeltnes, VG

Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre. Den ene er siviløkonom, den andre er psykolog. Debutboken En slags fred, som er den første i serien om Siri Bergman, utkom på norsk i 2010. Filmrettighetene er solgt til SF (Svensk Film).

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205474215
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Bitrare än döden
Serie
Siri Bergman 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bitrere enn døden:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv